Fırıncının ağzından;
“Kırmızı şerbet alır, su kusmaz, kapakta yatar, kasada bekler, ustasını yormaz. Ateşe dayanır, ince kabuk yapar, nar gibi ekmek çıkar. Pazarlık veren bir un. Daha ne olsun.”
Özkaşıkçı Kırmızı, yüksek su kaldırma kapasitesi sayesinde ürün adedinde verimlilik sağlar. İlk arabadan son arabaya kadar arkası geçmeyen güçlü hamur yapısına sahiptir. Kolay şekil alır, büyük hacim oluştururken boş kabarma yapmaz, mükemmel bıçak açma sağlar. Homojen gözenek yapısına sahip, ince kabuklu, parlak ve ideal renkte ekmek çıkarmanızı sağlarken, fire oranı düşüktür. Fırın katkısına istemez, ustayı aratmaz. Geç bayatlama özelliğinden dolayı, ertesi gün tüketiminde değişmeyen bir yapı ve lezzet sunar. Sıcak hava şartlarında hamur özelliğinin korunmasını sağlar. Kara fırına uygundur.
Özkaşıkçı Turuncu, yüksek su kaldırma kapasitesi sayesinde, ürün verimliliğini arttırır. Arkası geçmeyen güçlü bir hamura sahiptir. Kolay şekil alır, hacim oluştururken içini boşaltmaz, mükemmel bıçak açmaya sahiptir. Homojen gözenekli, ince kabuklu, parlak ve ideal renkte ekmek çıkarmanızı sağlar. Fire oranı düşüktür. Fırın katkısı istemez, ustasını yormaz. Fırından çıktıktan sonra kabukta çatlama yapmaz ve geç bayatlama özelliğine sahiptir. Ertesi gün tüketiminde değişmeyen bir yapı ve lezzet sunar. Sıcak hava şartlarında, hamur özelliğini korur. Kara fırına uygundur.
Fırıncının ağzından;
“Turuncudan tek başına çok güzel ekmek çıkar, ama Turuncunun yanına ne koyarsan koy toparlar. Turuncu fırıncıyı kurtarır.”
Fırıncının ağzından
“Üç Atlı usta aratmaz, günden güne değişiklik göstermez, kazanda zamanlaması değişmez. Yeterki elin alışsın, o sana ne yapman gerektiğini söyler.”
Üç Atlı, yüksek su kaldırma kapasitesi sayesinde, ekmek adedinde verimlilik sağlar. Şerbet alır ve su kusmaz. Aynı kalitede, standart ekmek almanızı sağlar. Ateşe dayanıklıdır ve ince kabuk oluşturur. Borulu, matador, döner ve tünel fırın gibi fırın çeşitlerinde, ilk arabadan son arabaya aynı ekmeği almanızı saplar. Fire oranı düşüktür.
Çift Atlı, çeşit ekmeğine uygundur. Homojen gözenek yapısına sahip, ince kabuklu, idel renkte ekmek üretmenizi sağlar. Borulu, matador, döner, motorlu fırın sistemleri ve tünel fırın gibi fırın çeşitlerinde, ilk arabadan son arabaya aynı ekmeği almanızı sağlar. Ustayı aratmaz.
Fırıncının ağzından
“Tek atlının kullanımı çok rahattır; at kazana, suyunu, mayasını ver, ekmeği al.”
Tek Atlı, çeşit ekmeğine uygundur. Homojen gözenek yapısına sahip, ince kabuklu, idel renkte ekmek üretmenizi sağlar. Borulu, matador, döner, motorlu fırın sistemleri ve tünel fırın gibi fırın çeşitlerinde, ilk arabadan son arabaya aynı ekmeği almanızı sağlar. Ustayı aratmaz.
Homojen gözenek yapısına sahip, ideal renkte ekmek üretmenizi sağlar. Ateşe dayanıklıdır ve ince kabuk oluşturur.