Çiftçiden veya zahirecilerden gelen buğday numuneleri girdi kalite kontrol laboratuvarımızda hektolitre, yabancı madde, yaş gluten, glüten ındex , glutograph, sedimantasyon ve gecikmeli sedimantasyon değerlerine göre sınıflandırma yapılarak uygun silolara tasniflenir.
Yarı mamül kalite kontrol:
Müşterilerimize standart ürün sağlamak amacıyla fabrikamızda üretimi yapılan unlara kalite kontrol laboratuvarımızda yaş gluten, gluten ındex, sedimantasyon ve gecikmeli sedimantasyon, farınograph, extensograph, amılograph ve kül analizleri yapılır.
Mamül Kalite kontrol:
Müşterilerimize giden tüm unlarımızda kalite standardımızı sağlamak amacıyla kalite kontrol laboratuvarımızda yaş gluten, gluten ındex, sedimantasyon ve gecikmeli sedimantasyon, farınograph, extensograph, amılograph ve kül analizleri yapılarak labaoratuvar onayı ile araçlarımızın fabrikadan çıkışı verilir.