Tarladan Sofralara

“Lezzet Emek İster“

http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/fabrika12345.png

LABORATUVAR

Çiftçiden  veya zahirecilerden gelen buğday numuneleri girdi kalite kontrol laboratuvarımızda hektolitre, yabancı madde, yaş gluten, glüten ındex , glutograph, sedimantasyon ve gecikmeli sedimantasyon değerlerine göre sınıflandırma yapılarak uygun silolara tasniflenir.

http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/08/2x.jpg

Üretim Aşaması

http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/vals-320x442.png

VALS

http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/elek-320x383.png

ELEK

http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/sortex-1-320x442.png

SORTEX

UnKalite Kontrol

Yarı mamül kalite kontrol:

Müşterilerimize standart ürün sağlamak amacıyla fabrikamızda üretimi yapılan unlara kalite kontrol laboratuvarımızda yaş gluten, gluten ındex, sedimantasyon ve gecikmeli sedimantasyon, farınograph, extensograph, amılograph ve kül analizleri yapılır.

Mamül Kalite kontrol:

Müşterilerimize giden tüm unlarımızda  kalite standardımızı sağlamak amacıyla kalite kontrol laboratuvarımızda yaş gluten, gluten ındex, sedimantasyon ve gecikmeli sedimantasyon, farınograph, extensograph, amılograph ve kül analizleri yapılarak labaoratuvar onayı ile araçlarımızın  fabrikadan çıkışı verilir.

http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/unkontrol-1.png

Paketleme

http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/32145.png