Ekmeklik

http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/kırmızı-unlu.png

Fırıncının ağzından;

“Kırmızı şerbet alır, su kusmaz, kapakta yatar, kasada bekler, ustasını yormaz. Ateşe dayanır, ince kabuk yapar, nar gibi ekmek çıkar. Pazarlık veren bir un. Daha ne olsun.”

Kırmızı Ekmeklik

Maks kül: 0,55
Min protein: 11,5
Max nem: 14,5

Özkaşıkçı Kırmızı, yüksek su kaldırma kapasitesi sayesinde ürün adedinde verimlilik sağlar. İlk arabadan son arabaya kadar arkası geçmeyen güçlü hamur yapısına sahiptir. Kolay şekil alır, büyük hacim oluştururken boş kabarma yapmaz, mükemmel bıçak açma sağlar. Homojen gözenek yapısına sahip, ince kabuklu, parlak ve ideal renkte ekmek çıkarmanızı sağlarken, fire oranı düşüktür. Fırın katkısına istemez, ustayı aratmaz. Geç bayatlama özelliğinden dolayı, ertesi gün tüketiminde değişmeyen bir yapı ve lezzet sunar. Sıcak hava şartlarında hamur özelliğinin korunmasını sağlar. Kara fırına uygundur.

  • Ürün adedinde verimlilik
  • Şerbet alır, su kusmaz
  • Üretim süreci sırasında kendini bırakmayan güçlü hamur yapısı
  • Kolay şekil alma
  • Hacim artışı
  • Mükemmel bıcak açma
  • Homojen gözenek yapısı
  • İnce kabuk, parlak ve ideal renk
  • Fırın katkısı istemez
  • Geç bayatlama
  • Sıcak hava şartlarına uygun hamur
  • Pazarlık verir (fazla ekmek adedi)

Turuncu Ekmeklik

Maks kül: 0,60
Min protein: 11,5
Max nem: 14,5

Özkaşıkçı Turuncu, yüksek su kaldırma kapasitesi sayesinde, ürün verimliliğini arttırır. Arkası geçmeyen güçlü bir hamura sahiptir. Kolay şekil alır, hacim oluştururken içini boşaltmaz, mükemmel bıçak açmaya sahiptir. Homojen gözenekli, ince kabuklu, parlak ve ideal renkte ekmek çıkarmanızı sağlar. Fire oranı düşüktür. Fırın katkısı istemez, ustasını yormaz. Fırından çıktıktan sonra kabukta çatlama yapmaz ve geç bayatlama özelliğine sahiptir. Ertesi gün tüketiminde değişmeyen bir yapı ve lezzet sunar. Sıcak hava şartlarında, hamur özelliğini korur. Kara fırına uygundur.

  • Ürün adedinde verimlilik (pazarlık verme)
  • Güçlü hamur yapısı
  • Büyük hacim
  • Mükemmel bıçak açma
  • Homojen gözenek yapsı
  • İnce kabuk, parlak ve ideal renk
  • Düşük fire oranı
  • Fırın katkısı istemeyen hamur yapısı
  • Geç bayatlama
  • Ustayı aratmayan
  • Sıcak hava şartlarına uygunluk
  • Kara fırına uygunluk
http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/08/Turuncu.png

Fırıncının ağzından;

“Turuncudan tek başına çok güzel ekmek çıkar, ama Turuncunun yanına ne koyarsan koy toparlar. Turuncu fırıncıyı kurtarır.”

http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/08/üç-atlı.png

Fırıncının ağzından

“Üç Atlı usta aratmaz, günden güne değişiklik göstermez, kazanda zamanlaması değişmez. Yeterki elin alışsın, o sana ne yapman gerektiğini söyler.”

Üç Atlı

Maks kül: 0,70< %Kül <0,80
Min protein: 11
Max nem: 14,5

Üç Atlı, yüksek su kaldırma kapasitesi sayesinde, ekmek adedinde verimlilik sağlar. Şerbet alır ve su kusmaz. Aynı kalitede, standart ekmek almanızı sağlar. Ateşe dayanıklıdır ve ince kabuk oluşturur. Borulu, matador, döner ve tünel fırın gibi fırın çeşitlerinde, ilk arabadan son arabaya aynı ekmeği almanızı saplar. Fire oranı düşüktür.

  • Ekmek adedinde verimlilik
  • Şerbet alma, su kusmama
  • Sabit kalite
  • Ateşe dayanıklılık
  • İnce kabuk
  • Düşük fire oranı

Çift Atlı

Maks kül: 0,70< %Kül <0,80
Min protein: 11
Max nem: 14,5

Çift Atlı, çeşit ekmeğine uygundur. Homojen gözenek yapısına sahip, ince kabuklu, idel renkte ekmek üretmenizi sağlar. Borulu, matador, döner, motorlu fırın sistemleri ve tünel fırın gibi fırın çeşitlerinde, ilk arabadan son arabaya aynı ekmeği almanızı sağlar. Ustayı aratmaz.

  • Homojen gözenek yapısı
  • İnce kabuk
  • Sabit kalite
  • Ateşe dayanıklılık
http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/08/çift-atlı.png
http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/tek-atlı.png

Fırıncının ağzından

“Tek atlının kullanımı çok rahattır; at kazana, suyunu, mayasını ver, ekmeği al.”

Tek Atlı

Maks kül: 0,70< %Kül <0,80
Min protein: 11,50
Max nem: 14,5

Tek Atlı, çeşit ekmeğine uygundur. Homojen gözenek yapısına sahip, ince kabuklu, idel renkte ekmek üretmenizi sağlar. Borulu, matador, döner, motorlu fırın sistemleri ve tünel fırın gibi fırın çeşitlerinde, ilk arabadan son arabaya aynı ekmeği almanızı sağlar. Ustayı aratmaz.

  • Ekmek adedinde verimlilik
  • Şerbet alma, su kusmama
  • Sabit kalite
  • Ateşe dayanıklılık
  • İnce kabuk
  • Düşük fire oranı

Uygun

Maks kül: 0,70< %Kül <0,80
Min protein: 10,5
Max nem: 14,5

Homojen gözenek yapısına sahip, ideal renkte ekmek üretmenizi sağlar. Ateşe dayanıklıdır ve ince kabuk oluşturur.

http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/uygun-emek.png