Erdem Usta

http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/geleneksel.png

Fırıncının ağzından

“Geleneksel, kendisine has rengini ele aldığında fark ettiriyor. Bazlamada içini dolduruyor, tok duruyor ve lezzetini hemen fark ettiriyor.”

Erdem Usta Geleneksel

Maks kül: 1,00
Min protein: 12,5
Max nem: 14,5

Erdem Usta Geleneksel, kaliteli sert buğdaydan üretilen, kendine has sarı rengi ve lezzetiyle, köy ekmeği, tandır ekmeği ve bazlamada özenilen geleneksel lezzet ve rengi verir. Yüksek su kaldırma kapasitesi ile ürün verimliliğini arttırır.

  • Sarı Renk
  • Ürün Adedinde verimlilik
  • Geleneksel Lezzet

Erdem Usta Yufkalık

Maks kül: 0,52
Min protein: 12,5
Max nem: 14,5

Yüksek su kaldırma kapasitesine sahip olması nedeniyle, ürün verimliliğini arttırır ve daha fazla ürün almanızı sağlar. Makinede işlemeye uygun olan erdem Usta Yufkalık, güçlü bir hamur yapısına ve yırtılmadan incelen, kolay bir açıma sahiptir. Pişirme sırasında kenar yapmaz, fire vermez ve tezgah satışına uygun, mükemmel bir renge sahiptir. Üretimi takip eden günlerde tazeliğini korur.

  • Ürün verimliliğinde artış
  • Makinede işlemeye uygundur
  • Güçlü hamur yapısı
  • Yırtılmama
  • İncelik
  • Fire vermez
  • Kenar yapmama
  • Mükemmel renk
  • Geç bayatlama
http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/yufkalık.png
http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/fırın.png

Fırıncının ağzından;

“Taşfırın, kazanda kendisini belli eder, ustasına keyif veriyor. Şerbet alır, su bırakmaz, ustasını üzmez. Kara fırında nar gibi ekmek çıkarır. Firesi az, pazarlığı çoktur.”

Erdem Usta Taş Fırın

Maks kül: 0,58
Min protein: 11
Max nem: 14,5

Yüksek su kaldırma kapasitesi sayesinde, ekmek adedinde verimlilik sağlar. Şerbet alır, su kusmaz ve hamur kendisini bırakmaz. İlk arabadan son arabaya kadar arkası geçmeyen güçlü bir hamur yapısı vardır. Kolay şekil alır, boş kabarma yapmaz, içini doldurur ve mükemmel bıçak açma sağlar. Homojen gözenek yapısına sahip, ince kabuklu, parlak ve ideal renkte ekmek çıkarmanızı sağlar. Ekmekte geleneksel lezzeti almanızı sağlar. Geç bayatma özelliğinden dolayı, ertesi gün tüketiminde değişmeyen bir yapı ve lezzet sunar. Sıcak hava şartlarında, hamur özelliğini korur. Taşfırın, kara fırına uygundur.

  • Ekmek adedinde verimlilik.
  • Şerbet alma, su kusmama
  • Güçlü hamur yapısı
  • Kolay şekil alma
  • Homojen gözenek yapısı
  • İnce kabuk, parlak ve ideal renk
  • Geleneksel lezzet
  • Geç bayatlama
  • Kara fırına uygunluk

Erdem Usta Pidelik

Maks kül: 0,65
Min protein: 11,5
Max nem: 14,5

Ramazan ayına özgü olan pide için özel olarak üretilir. Su kaldırma kapasitesinin yüksek olması sebebiyle, ürün verimliliğinde artış sağlar. Kuvvetli hamur yapısı nedeniyle, işleme süreci esnasında hamur kendini bırakmaz, kolay şekil alır ve düzgün tırnak yapısına sahip geleneksel ramazan pidesi almanızı sağlar. Pişirildikten sonra yumuşaklık, parlaklık ve ideal renge sahiptir. Geç bayatlaması sayesinde, ürün tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre korur, sahurda da iftardaki lezzetini korur.

  • Ramazan pidesi için özel olarak üretilir
  • Ürün adedinde verimlilik
  • Güçlü hamur yapısı
  • Kolay şekil alma
  • Düzgün tırnak yapısı
  • Parlak, ideal renk
  • Geç bayatlama
http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/pidelik.png

Fırıncının ağzından

“Erdem Usta Pidelik ile yaptığımız pideleri iftardan sahura diye satarız, iftardan sahura değil, iftardan iftara diye düzelten müşterilerimiz olur.”

http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/08/çeşitlik.png

Erdem Usta Çeşitlik

Maks kül: 0,60
Min protein: 11
Max nem: 14,5

Homojen gözenek yapısına sahip, kolay yoğurulabilen, bir hamur yapısına sahiptir. Dolgun bir iç yapıya sahip, yumuşaklığını ve tazeliğini uzun süre koruyan ürünler almanızı sağlar. Pasta, börek, poğaça, kek gibi unlu mamüllerin tamamına uygundur.

  • Homojen gözenek yapısı
  • Kolay yoğurulma
  • Kolay şekil alma
  • Dolgun iç yapı
  • Geç bayatlama
  • Pasta, börek, poğaça, kek gibi unlu mamüllere uygunluk

Erdem Usta Ekomak

Maks kül: 0,65
Min protein: 11,5
Max nem: 14,5

Lavaş üretimine uygundur. Yüksek su kaldırma kapasitesi sayesinde, ürün verimliliğini arttırır. Rahat açılıma sahip, makinede işlemeye uygun bir hamur yapısı vardır. Lavaşta ideal yumuşaklık almanızı sağlar. Yüksek elastikileti sayesinde dürümde parçalanma ve kopma yapmaz.

  • Lavaş üretimine uygundur
  • Ürün sayısında artış sağlar
  • Yumuşaklık ve geç kırılmayı temin eder
  • Makinede işlemeye uygundur
  • İdeal yumuşaklık
  • Yüksek elastikiyet
  • Kopmayan, parçalanmayan dürüm yapısı
http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/ekomak.png
http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/uğralık-kadayıflık.png

Erdem Usta Uğralık / Kadayıflık

Maks kül: 0,55
Min protein: 7
Max nem: 14,5

Yufka için hazırladığınız hamurun yapısını bozmadan yapışmayı engeller, yufkada yapışma ve kuruma yapmaz.

Aynı zamanda kadayıf üretimi içinde kullanıma uygun olan Erdem Usta Uğralık / Kadayıflık, üretim esnasında yapışmadan tel tel kadayıf elde etmenizi sağlar.

Erdem Usta Lavaşlık

Maks kül: 0,65
Min protein: 11,5
Max nem: 14,5

Tandır lavaşı için üretilmiş özel bir undur. Yüksek su kaldırma kapasitesine bağlı olarak ürün verimliliğini arttırır. Rahatça açılan ve kolay işlenen bir hamur yapısına sahiptir. Elde işlemeye uygundur. Lavaşta ideal yumuşaklık temin eder. Kırılma yapmayarak ragat dürüm yapmanızı sağlar.

  • Tandır lavaşı üretimine uygundur
  • Ürün sayısında artış sağlar
  • Yumuşaklık ve geç kırılmayı temin eder
  • Elde işlemeye uygundur.
http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/lavaşlık.png
http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/mantılık.png

Erdem Usta Mantılık

Maks kül: 0,55
Min protein: 10,5
Max nem: 14,5

Makarnalık sert buğdaydan üretilir ve kendine has sarı bir renge sahiptir. Su kaldırma potansiyeli yüksektir ve ürün adedinde verimlilik sağlar. Suda dağılmayan, diri bir yapıya sahiptir. Mantıda geleneksel renk ve lezzeti temin eder.

  • Makarnalık sert buğdaydan üretilir
  • Sarı renk
  • Ürün adedinde artış sağlar
  • Suda dağılmaz, diri bir yapıya sahiptir
  • Geleneksel renk ve lezzet

Erdem Usta Simitlik

Maks kül: 0,90
Min protein: 11,5
Max nem: 14,5

Yüksek su kaldırma kapasitesi sayesinde ürün verimliliğini arttırır. İdeal renk alma özelliğine sahip olup, gevrek, ağızda dağılan, rahat kopan yapıya sahip ürünler elde etmenizi sağlar.

http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/simitlik.png
http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/biskuvi-gofret.png

Erdem Usta Bisküvilik / Gofretlik

Maks kül: 0,90
Min protein: 11,5
Max nem: 14,5

Yüksek su kaldırma kapasitesi sayesinde ürün verimliliğini arttırır. Akışkan bir hamur elde etmenizi sağlarken, bisküvi ve gofretlerde kırılma yapmayan, gevrek ve lezzetli ürünler elde etmenizi sağlar.

Erdem Usta Tandırlık

Maks kül: 1,40
Min protein: 10
Max nem: 14,5

Yüksek su kaldırma kapasitesi sayesinde ürün verimliliğini arttırır. Köy yufkasına uygundur. Kolay açılan, ideal renk ve lezzet almanızı sağlar.

http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/tandırlık.png