http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/ozkasikci_logo-320x90.png
http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/mor-baklavalık.png

Mor Baklavalık

Maks. kül: 0,58
Min. protein: 11
Max. nem: 14,5

Yüksek su kaldırma kapasitesine sahip olması nedeniyle, ürün verimliliğini arttırır ve daha fazla ürün almanızı sağlar. Makinede işlemeye uygun olan erdem Usta Yufkalık, güçlü bir hamur yapısına ve yırtılmadan incelen, kolay bir açıma sahiptir. Pişirme sırasında kenar yapmaz, fire vermez ve tezgah satışına uygun, mükemmel bir renge sahiptir. Üretimi takip eden günlerde tazeliğini korur.

  • Kolay açılma
  • İncelme
  • Yırtılmama
  • Kabarma
  • Altın sarısı renk
  • Şerbet emme, şekerlememe
  • Parlak, yumuşak, ağızda dağılan ürünler
  • Yüksek su kaldırma

Kartanesi Böreklik

Maks. kül: 0,58
Min. protein: 12,5
Max. nem: 14,5

Kaliteli sert buğdaydan üretilen Özkaşıkçı Kartanesi ile ürünün işlenmesi sırasında ilk hamurdan son hamura kadar kendini bırakmayan, kolay açılan, esnek bir hamur elde edebilirsiniz. Kartanesi, yüksek su kaldırmaya sahip olması nedeniyle, ürün adedinde verimlilik sağlar.

  • Kendini bırakmayan güçlü hamur yapısı
  • Kolay açılma
  • Esneklik
  • Yüksek su kaldırma
  • Ürün sayısında verimlilik
http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/kartanesi-baklava-börek-.png
http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/pembe-yufkalık.png

Pembe Yufkalık

Maks. kül: 0,50
Min. protein: 12,5
Max. nem: 14,5

Özkaşıkçı Pembe, yüksek su kaldırma kapasitesine sahip olmakla birlikte, güçlü ve elastik yapısı ile açılma esnasında yırtılmayan ve pişirme sırasında kenar yapmayan ürünler elde etmenizi sağlar. Yüksek elastikiyeti nedeniyle el açımına uygundur. Su kaldırma oranının yüksek olmasından dolayı, sulama esnasında su emer ve kusma yapmaz. Pembe, kendine has sarımsı bir renge sahip olup, geleneksel yufka üretmenizi sağlar. Pembe ile elde edeceğiniz ürünler tezgah satışı için mükemmel renge sahip olmanın yanı sıra, sonraki günlerde de tazeliğini korur. Makinanın yanı sıra, elde açma için de uygundur.

  • Güçlü hamur
  • Yüksek su kaldırma
  • Fazla sayısında verimlilik
  • Yırtılmama
  • Kenar yapmama
  • Sulama esnasında fazla su alma
  • Mükemmel renk
  • Uzun süren tazelik

Karbeyaz Pastalık & Böreklik

Maks. kül: 0,50
Min. protein: 11,5
Max. nem: 14,5

Göz alıcı rengiyle Özkaşıkçı Karbeyaz, homojen gözenek yapısına sahip, kolay yoğurulabilen, kabarma oranı yüksek bir hamur elde etmenizi sağlar. Yüksek su kaldırma seviyesi sayesinde ürün adedinde verimlilik sağlar. Yoğurma sırasında yapışma yapmaz, kolay işlenebilir. Dolgun bir iç yapıya sahip, yumuşaklığını ve tazeleğini uzun süre koruyan ürünler almanızı sağlar. Unlu mamüllerin tamamı için uygundur. Dağılan bir yapıya sahiptir.

  • Homojen gözenek yapısı
  • Yüksek su kaldırma
  • Kolay şekil alma
  • Yüksek kabarma oranı
  • Yumuşaklık
  • Uzun süren tazelik
  • Ağızda dağılır
http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/karbeyaz.png
http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/05/kırmızı-unlu.png

Fırıncının ağzından;
“Kırmızı şerbet alır, su kusmaz, kapakta yatar, pasada bekler, ustasını yormaz. Ateşe dayanır, ince kabuk yapar, nar gibi ekmek çıkar. Pazarlık veren bir un. Daha ne olsun.”

Kırmızı Ekmeklik

Maks. kül: 0,55
Min. protein: 11,5
Max. nem: 14,5

Özkaşıkçı Kırmızı, yüksek su kaldırma kapasitesi sayesinde ürün adedinde verimlilik sağlar. İlk arabadan son arabaya kadar arkası geçmeyen güçlü hamur yapısına sahiptir. Kolay şekil alır, büyük hacim oluştururken boş kabarma yapmaz, mükemmel bıçak açma sağlar. Homojen gözenek yapısına sahip, ince kabuklu, parlak ve ideal renkte ekmek çıkarmanızı sağlarken, fire oranı düşüktür. Fırın katkısına istemez, ustayı aratmaz. Geç bayatlama özelliğinden dolayı, ertesi gün tüketiminde değişmeyen bir yapı ve lezzet sunar. Sıcak hava şartlarında hamur özelliğinin korunmasını sağlar. Kara fırına uygundur.

  • Ekmek adedinde verimlilik
  • Şerbet alma, su kusmama
  • Kendini bırakmayan güçlü hamur yapısı
  • Kolay şekil alma
  • Hacim artışı
  • Mükemmel bıçak açma
  • Homojen gözenek yapısı
  • İnce kabuk, parlak ve ideal renk
  • Geç bayatlama
  • Sıcak hava şartlarına uygun hamur
  • Pazarlık verir (fazla ekmek adedi)

Turuncu Ekmeklik

Maks. kül: 0,60
Min. protein: 11,5
Max. nem: 14,5

Özkaşıkçı Turuncu, yüksek su kaldırma kapasitesi sayesinde, ürün verimliliğini arttırır. Arkası geçmeyen güçlü bir hamura sahiptir. Kolay şekil alır, hacim oluştururken içini boşaltmaz, mükemmel bıçak açmaya sahiptir. Homojen gözenekli, ince kabuklu, parlak ve ideal renkte ekmek çıkarmanızı sağlar. Fire oranı düşüktür. Fırın katkısı istemez, ustasını yormaz. Fırından çıktıktan sonra kabukta çatlama yapmaz ve geç bayatlama özelliğine sahiptir. Ertesi gün tüketiminde değişmeyen bir yapı ve lezzet sunar. Sıcak hava şartlarında, hamur özelliğini korur. Kara fırına uygundur.

  • Ürün adedinde verimlilik (pazarlık verme)
  •  Güçlü hamur yapısı
  • Büyük hacim
  • Mükemmel bıçak açma
  • Homojen gözenek yapsı
  • İnce kabuk, parlak ve ideal renk
  • Düşük fire oranı
  • Fırın katkısı istemeyen hamur yapısı
  • Geç bayatlama
  • Ustayı aratmayan
  • Sıcak hava şartlarına uygunluk
  • Kara fırına uygunluk
http://emekun.com.tr/wp-content/uploads/2018/08/Turuncu.png

Fırıncının ağzından;

“Turuncudan tek başına çok güzel ekmek çıkar, ama Turuncunun yanına ne koyarsan koy toparlar. Turuncu fırıncıyı kurtarır.”